Nieuwe Hoofdtrainer per ingang nieuwe seizoen!!

Het bestuur van Hoogkerk zag een paar weken geleden dat Luca Spin na dit seizoen DOS’46 gaat verlaten. Wij hebben in samenwerking met de TC Luca benaderd of hij open stond voor een gesprek met KV Hoogkerk. Verheugd waren wij dat hij het gesprek aan wilde gaan. Er zijn diverse gesprekken gevoerd en van beide kanten groeide het enthousiasme voor een samenwerking_ Wij denken dat Luca de visie en ambitie kan uitvoeren die wij als vereniging voor ogen hebben_ Middels dit bericht willen wij het goede nieuws brengen dat Luca Spin is aangesteld als nieuwe hoofdtrainer met ingang van het komende seizoen voor de minimale duur van 2 jaar.

De nieuwe hoofdtrainer stelt zich hieronder even voor….

Ik ben Luca Spin (32), woonachtig op de Drents-Friese grens in het dorp Elsloo en heb gekozen voor de uitdaging wat klaar ligt bij KV Hoogkerk. In Elsloo woon ik samen met mijn twee prachtige zoons (0/2jaar) en vrouw

Op mijn 20ste ben ik begonnen met het hoofdtrainerschap bij VIOS en stappen gezet via Kinea, Club Brothers„ Quick en De Walden. Momenteel ben ik nog trainer/coach van JONG DOS ’46 (DOS 3) en assisteer ik DOS 2 mits mogelijk met programma eigen ploeg. Op het einde van het seizoen verlaat ik na twee mooie en leerzame jaren DOS ’46.

Na meerdere goede gesprekken met de TC van Hoogkerk, de ambitie die men uitspreekt en de jonge leergierige spelersgroep die er klaar staat, maakte voor mij de keuze om voor Hoogkerk te kiezen. Daarnaast is het Groninger landschap eerder goed bevallen. Vaak ’tegen’ ze gespeeld, komend seizoen ‘met’. Daar kijk ik naar uit.

De ijsbeer van het Noorden_ . Tot snel!

Als bestuur en technische commissie zijn wij blij dat wij er onderling uit zijn gekomen. Wij willen Luca alvast veel plezier en succes wensen. In samenwerking met de TC en Luca zullen wij opzoek gaan naar een trainer/coach voor het 2e en gaan we in gesprek met de huidige teammanager om zodoende de staf compleet te maken voor komend seizoen.

Namens,

Het bestuur KV Hoogkerk