NIEUWE EN VERLENGDE SPONSORCONTRACTEN !

Vanaf aankomend seizoen hebben wij (tot nu toe) 6 nieuwe sponsoren binnen weten te halen bij KV Hoogkerk. Deze sponsoren zijn: Partycafé de Doos, Restaurant Imono, Feestverhuur Groningen, Pool Cleaning, Escape from Veenhuizen en Decalsign. Alle sponsoren hebben ook een prachtige bord gekregen langs het korfbalveld in Hoogkerk. Hieronder iets meer informatie over deze sponsoren.

Tevens kunnen wij met trots mededelen dat Moritsz Schelwald Optiek/Optometrie onze hoofd- shirtsponsor blijft. Ook Cosun Beet Company zal weer op de nieuwe wedstrijd- en inschietshirts komen te staan bij de senioren van KV Hoogkerk. Het logo van Partycafé de Doos zal op de ene mouw komen te staan van de wedstrijd- en inschietshirts van de senioren. Restaurant Imono zal met hun logo op de andere mouw komen te staan van de wedstrijd- en inschietshirts van de senioren.

Wij als KV Hoogkerk zijn erg blij met de huidige sponsoren en de nieuwe sponsoren die wij hebben binnen gehaald. Wij zijn van mening dat zonder sponsoren de prachtige club KV Hoogkerk niet kan bestaan. Later een collage met de borden van de huidige sponsoren!

Wil je sponsor worden van de prachtige club Korfbal Verenging Hoogkerk. Neem dan contact met ons op. U kunt een mail sturen naar: bestuur@kvhoogkerk.com. Wij zullen dan contact met u opnemen over de mogelijkheden.

Bestuur KV Hoogkerk


DECALSIGN – nieuwe sponsor voor KV Hoogkerk

Decalsign gevestigd in het mooie Groningen en Stadskanaal staat garant voor adembenemende drukwerk en reclame die de aandacht trekt, en jou boodschap uniek overbrengt naar uw doelgroep. Van opvallende posters en flyers tot gepersonaliseerde stickers banners en autobelettering. Wij leveren hoogwaardige producten die uw merk doen opvallen.

Het bedrijf is gevestigd in Hoogkerk en Stadskanaal. De bezoekerslocatie is

Handelsstraat 23, Stadskanaal 9501ET. Postadres is Kerkstraat 76, Hoogkerk.

Voor meer informatie bekijk onze website: www.decalsign.nl


ESCAPE FROM VEENHUIZEN – is trotse sponsor van KV Hoogkerk!

Bent u met uw bedrijf of uw team op zoek naar een spannend teamuitje waarbij samenwerking cruciaal is? Ontsnap met uw team en vlucht door de bossen van Veenhuizen en Nord met de hete adem van bewakers in uw nek. Wie kun je onderweg vertrouwen? En misschien belangrijker, wie niet…?

Escape from Veenhuizen is een interactieve outdoor activiteit die in de wintermaanden wordt gespeeld. Het is ideaal voor personeelsfeesten, teamuitjes en vrijgezellenfeesten. Voor meer informatie bezoekt u: www.escapefromveenhuizen.nl

Escape from Veenhuizen wenst iedereen bij KV Hoogkerk een mooi seizoen met vele sportieve successen toe.


FEESTVERHUUR GRONINGEN – sinds dit seizoen ook sponsor van de prachtige club Korfbal Vereniging Hoogkerk

Feestverhuur is een jong en enthousiast bedrijf dat zich bezig houdt met het verhuren van opblaasbare attracties, zeskampspellen, oud-Hollandse spellen, partyproducten en feestartikelen. We hebben diverse online ballongenerators waarbij u kinderlijk eenvoudig uw eigen ballonenboog, zuilen, slingers en trossen kunt samenstellen en direct kunt bestellen. Hoe leuk en makkelijk!

Mocht jullie nog vragen hebben, mail of bel ons gerust. Jullie vinden onze gegevens overal op de website terug. Dit betreft: www.feestverhuurgroningen.nl. Wij zitten gevestigd op de Neutronstraat 13 in Groningen. Wij kijken er naar uit om deze prachtige club te mogen sponsoren.

Team Feestverhuur Groningen


IMONO – nieuwe sponsor van de club Korfbal Vereniging Hoogkerk

Japans restaurant Imono is hét hoogwaardig Sushi restaurant in de binnenstad van Groningen. Bij ons kunt u genieten van een exclusief design interieur en een authentieke Oosterse gastvrijheid. Ons oog voor detail is ongeëvenaard en dat ziet u terug in alles wat we doen. Imono heeft een capaciteit van 180 gasten en is de perfecte plek voor groepen die samen willen dineren en tegelijkertijd van hun eigen gerechten willen genieten. Als u met een groep van maximaal 40 personen bent, kunt u bij ons ook een private-dining gedeelte reserveren.

Ons mooie bord hangt langs het veld bij Korfbal Vereniging Hoogkerk. Tevens zal onze logo ook te zien zijn op de mouw van alle wedstrijd- en inschietshirts van de senioren van Korfbal Vereniging Hoogkerk. Voor meer informatie kijk op www.imono.nl. Graag ontvangen wij u in onze prachtige restaurant, gelegen in de Gelkingestraat 18 in Groningen.

Namens restaurant Imono


LP CLEANING – nieuwe sponsor van de club Korfbal Vereniging Hoogkerk

LP Cleaning is een bedrijf die zich richt op specialistische reiniging.

Voor het laten schoonmaken van uw ramen, kozijnen, gevels en zonnepanelen bent u bij ons aan het juiste adres. Ook zijn wij gespecialiseerd in het onderhouden van vloeren zoals linoleum, marmoleum en pvc.

Team LP Cleaning


PARTYCAFE DE DOOS – Trots om sponsor te zijn van Korfbal Vereniging Hoogkerk!

Feestje? Dan denk je toch meteen aan Partycafé de Doos in Groningen, waar het al 20 jaar de plek is voor alle feesten, borrels en uitgaan! We zien wekelijks vele leden van Korfbal Vereniging Hoogkerk bij ons in de kroeg feest vieren. Het was onvermijdelijk dat we deze prachtige vereniging gingen sponsoren. Ons bord straalt nu met trots bij Korfbal Vereniging Hoogkerk! Ook gaan de senioren schitteren in mooie wedstrijd- en inschietshirts met het logo van Partycafé de Doos op de mouw! Maak een gezellige foto met je team (incl. Shirt) bij het reclamebord en we delen deze graag op onze sociale mediakanalen. We kijken uit naar een geweldige tijd als sponsor van deze geweldige club. Heel veel succes voor alle teams in het komende seizoen! Tot binnenkort bij Partycafé de Doos, Gelkingestraat 11 in Groningen.

Groetjes Alex en Crew!