KV Hoogkerk uit tegen Vlug&Vaardig/Quick ‘21

Op zaterdag 14 oktober speelde de selectie van Hoogkerk hun laatste wedstrijden. Ze namen het op tegen de selectie van Vlug&Vaardig/Quick ‘21.

Het tweede startte de dag om 13:40 uur tegen het tweede team van V&V/Quick. Het tweede ging goed om met hun kansen waarbij ze van een achterstand van 4-3 de rust in gingen met een stand van 5-8 in het voordeel van Hoogkerk. Nu moest het tweede dit de tweede helft doorpakken om de winst mee naar huis te nemen. V&V/Quick kwam nog iets dichterbij, maar kon Hoogkerk niet inhalen. Eindstand 12-15. Hiermee eindigt Hoogkerk 2 op de derde plek.

De eerste teams volgden om 15:00 uur. Hoogkerk 1 wilde eenzelfde start maken als Hoogkerk 2 en zal deze wedstrijd gebruiken als graadmeter voor de zaal. Hoogkerk 1 kon namelijk niet veel spannends doen voor de uitslag van de veldcompetitie. Helaas begon Hoogkerk 1 totaal niet goed aan de wedstrijd en liepen ze gelijk achter de feiten aan 4-1 en ging rusten met een stand van 7-3. Na rust pakte Hoogkerk zich enigszins op maar kwamen ze nooit meer in de buurt van V&V/Quick. Eindstand: 15-10. Hiermee eindigt Hoogkerk op de 3e plek.

Voor nu is het veldseizoen afgelopen en gaat Hoogkerk zich voorbereiden op de zaalcompetitie. De eerste wedstrijd hiervan zal op 11 november plaatsvinden.