KV Hoogkerk thuis tegen Invicta/Frigro

Afgelopen zaterdag was het tijd voor de selectie van KV Hoogkerk om aan te treden tegen de selectie van Invicta/Frigro.

Om 15:30 klonk het fluitsignaal voor Hoogkerk 2 dat niet gelijk uit de startblokken kwam. Invicta nam de voorsprong, 0-2. Vol goede moed ging het tweede door en kwamen de ploegen gelijk, 3-3. De eerste helft verliep moeizaam waarbij Hoogkerk niet los kon komen van de tegenstander. Bij het rustsignaal stond Hoogkerk 10-9 voor en ging het met een goed gevoel de kleedkamers in. Na een kleine peptalk werd er goed begonnen aan de tweede helft. Door goede kansen te creëren en de juiste mensen tot scoren te laten brengen, kond er uiteindelijk een gat geslagen worden. Het was duidelijk dat de voorsprong niet meer weggeven ging worden. De winst werd binnengehaald en de wedstrijd werd met 23-15 gewonnen.

Na de winst van 2 was het om 17:00 tijd voor het eerste om de punten te pakken. Een belangrijke wedstrijd tegen degradatie. Hoogkerk kon snel op 1-0 voorsprong komen, maar deze was van korte duur, want Invicta wist al gauw de juiste mensen uit te spelen en de doelpunten vielen aan hun kant. Van 2-6 werd het nog 3-9. Hierna begon Hoogkerk ook mee te scoren, maar konden ze Invicta moeilijk inhalen aangezien ook zij bleven scoren. De ploegen gingen rusten met een stand van 6-12. Ondanks na de rust een goed plan gemaakt te hebben en weer met volle moed wedstrijd in te gaan, kon Hoogkerk de stand helaas niet genoeg verkleinen. De ploegen bleven de tweede helft aardig gelijk opgaan en het gat werd niet kleiner dan een verschil van 4 punten. Uiteindelijk verliest Hoogkerk helaas met 16-20.

Volgende week speelt Hoogkerk weer een thuiswedstrijd tegen de selectie van KV Flamingo’s. Hoogkerk treedt aan om 17:00 uur waarop Hoogkerk om 18:30 uur volgt.