KV Hoogkerk niet sterk genoeg tegen Noordenveld

Afgelopen weekend stond er voor KV Hoogkerk 1 en 3 de tweede zaalwedstrijd op het programma. Het 2e team van KV Hoogkerk was dit weekend vrij en mocht aanwezig zijn als toeschouwer.

KV Hoogkerk 1 was zaterdag te gast in Roden en nam het op tegen KV Noordenveld. De spelers maakten zich klaar voor een belangrijke pot tegen de Drentenaren. De eerste helft ging redelijk gelijk op, maar Hoogkerk kon geen gat van 3 doelpunten forceren. Uiteindelijk was het Noordenveld die met een voorsprong van twee doelpunten de rust in ging (12-10).

Na de thee was het eerste doelpunt van Hoogkerk door middel van een mooi afstandsschot. Het verschil was nog maar één doelpunt. Toch lukte het Hoogkerk niet om de aansluiting te vinden. Noordenveld was scherper in de afronding en wist uiteindelijk te winnen met 22-17.  Een zure nederlaag voor Hoogkerk 1 dat zich volgende week moet herpakken.

Hoogkerk 3 mocht zondags aan de bak tegen Nic. 4. Pas kort voor de wedstrijd werd duidelijk of het team compleet zou zijn. Het was duidelijk dat dit een zware wedstrijd zou gaan worden. Het team kon de gehele wedstrijd weinig inbrengen tegen Nic. Op alle vlakken kon Hoogkerk het niet bijbenen wat resulteerde in een pijnlijke 29-4 nederlaag.

Zal Hoogkerk de punten volgende week wel kunnen veroveren? De selectie speelt dan tegen Invicta/Frigro uit Kollum. De wedstrijd van het eerste team wordt gespeeld om 16:30 in de blaashal te Hoogkerk. Hiervoor is de wedstrijd van beide tweede teams om 15:00. Het derde team van Hoogkerk mag het zondagmiddag op gaan nemen tegen LDODK 4 uit Gorredijk om 13:00. U bent van harte welkom!