Joepie, het is weer zover, we gaan eindelijk weer naar Ameland!!!

Wanneer?

vrijdag 24 juni – zaterdag 25 juni – zondag 26 juni

Voor wie?

Alle kinderen vanaf 8 jaar die in jeugdteams spelen mogen mee

We vertrekken op vrijdag, met eigen vervoer om ongeveer 17.30, vanaf de kantine in Hoogkerk naar Holwerd waar we met de boot naar Ameland gaan. Denk erom dat je je op Holwerd moet melden, want zodra we compleet zijn stappen we op de boot. De jongste kinderen gaan onder begeleiding in groepjes de boot op. De indeling hiervan wordt van te voren bekend gemaakt. Dus eerst melden voordat je naar het restaurant gaat!!

Evenals voorgaande jaren gaan we weer naar Kampeerboerderij de Molenhof. Zondagmiddag om ongeveer 16.15 zijn we dan weer in Holwerd terug.

De kosten voor het reisje bedragen dit jaar €60,00 voor het eerste kind, €55,00 voor het tweede kind en €50,00 voor het derde kind. Dit bedrag kun je overmaken op NL03RABO0329414038 onder vermelding van Ameland 2022, naam en team jeugdlid.

Het programma houden we nog even geheim maar net als voorgaande jaren kunnen  jullie voordat we weg gaan een programmaboekje van de site downloaden. Hierin staat ook vermeld wat je mee moet nemen.

Wel willen we alvast verklappen dat het niet zomaar een jeugdreisje gaat worden. Het wordt weer een top Amelandreisje. Er staan leuke en variërende spellen op het programma en we gaan er met elkaar weer een fantastisch weekend van maken.

Opgeven

Je kunt je uiterlijk opgeven tot 15 juni via deze link!