Hoogkerk sluit seizoen af met winst!

Afgelopen zaterdag was het dan de allerlaatste wedstrijd van dit seizoen voor KV Hoogkerk. Zij speelden uit tegen ROG. Het was weer een warme dag en een mooi moment om voor de laatste keer 4 punten te kunnen pakken.

Ondanks dat er door de knappe winst op Flamingo’s 2 van de week ervoor niet veel meer op het spel stond, werd besloten er toch nog een keer voor te gaan om zo samen met Hoogkerk 1 een 4 puntenweekend te realiseren. De wedstrijd tegen ROG 2 begon goed en al vrij snel stond Hoogkerk op een 1-5 voorsprong. Verdedigend had Hoogkerk het prima voor elkaar. Er werd gerust met een stand van 8-10. In de tweede helft kwam ROG nog kort dichterbij, 9-10, maar door rustig uitspelen en neerzetten kwam Hoogkerk weer op voorsprong. Na een prachtige “one-hander” kwam de stand op 12-18 met nog een paar seconde te spelen. Deze goal werd vol enthousiasme gevierd waardoor ROG nog snel met een tegen doelpunt kwam. Hiermee eindigde stand op 13-18 en had Hoogkerk 2 hiermee 2 punten binnengesleept. Hoogkerk 2 eindigt hierdoor op plek 3 in de competitie waardoor zij volgend seizoen zullen uitkomen in de reserve 1e klasse.

Na een prachtige winst voor het tweede was het de beurt aan het eerste. Een laatste wedstrijd afsluiten met twee punten was het plan. Het eerste begon, ondanks het warme weer, gelijk sterk aan de wedstrijd met een 0-2 voorsprong. Het ging er erg fanatiek aan toe met in de rust een tussenstand van 6-9. ROG kwam in de tweede helft terug, maar daar wist Hoogkerk goed mee om te gaan. Door een goed samenspel wist Hoogkerk 1 te winnen met 11-15. Dit betekende ook 2 punten voor Hoogkerk 1 en dus een 4 punten weekend voor de selectie. Het eerste eindigt hiermee op plek 3 in de 2e klasse waardoor zij volgend jaar zullen uitkomen in de 1e klasse.

Naast de selectie heeft het 3e afgelopen zondag ook gewonnen. Dit deden zij met een stand van 20-10 tegen WSS 2. Door deze winst wisten zij hun plek in de reserve 2e klasse veilig te stellen.

Namens KV Hoogkerk willen we alle supporters bedanken. Wij wensen iedereen een fijne zomer en zullen ook blij zijn met alle support voor volgend jaar. Iedereen is van harte welkom!