De eerste versterkingen zijn binnen voor KV Hoogkerk

Als KV Hoogkerk zijn wij bezig om Hoogkerk weer breder op de kaart te zetten. Wij willen graag omhoog kijken en weer stappen maken voor in de toekomst. Eerder hebben wij al kenbaar gemaakt wat de nieuwe staf voor volgend seizoen gaat worden. De club is samen met de staf gaan kijken naar versterkingen voor de selectie van KV Hoogkerk.

Er zijn nog wat gesprekken gepland met eventuele potentiële spelers, maar gelukkig kunnen wij al wel bekend maken dat de selectie in ieder geval al versterkt wordt door een dame en een heer. Wij als KV Hoogkerk zijn daar heel erg blij mee en hieronder stellen zij zich even in het kort voor:

Technische Commissie KV Hoogkerk.

Nathalie Poelstra

Mijn naam is Nathalie. Ik ben 33 jaar en woonachtig in het prachtige Hoogkerk met mijn gezin. Op mijn 6e jaar ben ik bij Nic. uit Groningen begonnen met korfballen. Hier heb ik 15 jaar gespeeld. Na deze periode heb ik de overstap gemaakt naar Club Brothers. Een kleine maar ontzettend gezellige vereniging waar ik de afgelopen 12 jaar met veel plezier heb gespeeld. Ik heb nu de keuze gemaakt om elders te gaan spelen, namelijk voor deze mooie club. Ik heb er super veel zin in. Het is een nieuwe groep ‘’Waarin ik met nieuwe mensen ga korfballen, dat is spannend maar tegelijkertijd ook een mooie uitdaging’’. De trainer daarin tegen is voor mij niet nieuw. Ik heb bij Club Brothers een aantal seizoenen onder Luca mogen spelen.

Inmiddels ben ik trotse moeder van een zoontje van 1,5 jaar en ben ik na een lange herstelperiode afgelopen januari weer volop begonnen met korfballen. In deze periode ben ik er ook achter gekomen dat mijn ambities en speelplezier niet meer helemaal aansluiten bij de huidige club. Dit heeft mij dan ook doen besluiten verder te kijken. KV Hoogkerk is niet alleen naast de deur maar ziet er voor mij ook uit als een gezellige club waar veel mogelijkheden zijn het beste uit mezelf te kunnen halen. Ik kijk er dan ook erg naar uit komend seizoen in het groen-wit te mogen spelen. Tot gauw!

Wessel Boersma

Mijn naam is Wessel Boersma. Ik ben 19 jaar en woonachtig in De Knipe. Ik ben begonnen met korfballen bij Kinea (kleine vereniging bij mij in het dorp). Na hier ongeveer 4 jaar te hebben gespeeld in de jeugd wilde ik een stap hogerop doen en ben ik naar KV Heerenveen gegaan. Hier ben ik in de C1 begonnen. Ik heb heel lang samen gespeeld in de jeugd met Evert Meindertsma, die vele van jullie wel zullen kennen. Ik heb mij in de tijd bij Heerenveen ontwikkeld als korfballer door tegenslagen maar ook kampioenschappen, NK’s en een bekerwinst. Uiteindelijk na ruim 8 jaar komt er voor mij een einde aan korfballen bij KV Heerenveen.

Nu wordt het tijd voor mij om te gaan studeren in Groningen. Vandaar dat ik tot de keuze ben gekomen om bij Hoogkerk te gaan korfballen. Ik kijk erg uit naar komend seizoen!