6 Punten mee terug naar Hoogkerk

Afgelopen zaterdag was het dan eindelijk een 6 punten weekend voor KV Hoogkerk. Hoogkerk 3 startte de dag tegen De Wâlden 3 en reden vervolgens door naar Nieuwehorne waar de selectie van Hoogkerk tegen de selectie van Udiros speelde.

Hoogkerk 3 stond nog steeds onderaan zonder punten. Elke wedstrijd is van belang om degradatie te voorkomen. Hoogkerk ging rusten met een stand van 7-4. De mannen gingen werken in dienst van de vrouwen en dit pakte goed uit. De eindstand werd 12-13 en daarmee heeft Hoogkerk 3 de eerste punten van het seizoen binnen.

Na vorige week was het voor Hoogkerk 2 weer tijd om de winst te pakken. Hoogkerk begon sterk aan de wedstrijd en gaf in het begin geen goals weg aan de tegenstanders. Ondanks het goede spel was het voor Hoogkerk lastig om goals te maken en de voorsprong groots uit te breiden. In de rust stond een stand van 1-6 op het scorebord. Na de rust vielen er meer doelpunten en werd het gat groter. Uiteindelijk won Hoogkerk 2 met 9-15 van Udiros 2.

Voor Hoogkerk 1 was het een enerverende korfbalwedstrijd tegen Udiros. Vanaf het begin was het een intense strijd met snelle aanvallen aan beide zijden. Helaas kreeg Hoogkerk een kleine tegenslag door een gele kaart kort in de wedstrijd. De spelers van Hoogkerk gaven niet op en speelden door met veel doorzettingsvermogen en vastberadenheid. Het publiek kon de spanning voelen in de loop van de wedstrijd. Het was een zeer gelijkwaardige strijd tot aan het einde waar Hoogkerk net de overhand had en de eindstand op een 21-23 wist te zetten. Het was een indrukwekkend spel van doorzettingsvermogen en teamwork. De spelers lieten zien wat ze waard zijn en lieten hun hart op het veld achter.

Zal Hoogkerk deze week weer 6 punten kunnen pakken? Woensdag 8 februari staat er voor Hoogkerk 3 een wedstrijd op het programma tegen koploper Nic. 4. Hoogkerk 2 heeft een vrij weekend en Hoogkerk 1 mag Noordenveld thuis ontvangen waar de wedstrijd om 18:35 uur gespeeld zal worden in de Blaashal te Hoogkerk. Wees welkom!